Een overzicht van alle mogelijke rondreizen door Indonesie. Een groepsreis met gelijkgestemden. Een privereis met je gezin, familie, vrienden of bekenden. Singlereizen en reizen op maat. Dit voor de meeste eilanden en eiland combinaties.

Wil je binnenkort op rondreis door Indonesie? Zoek je daarom op internet aantrekkelijk geprijsde rondreizen Indonesie? Voor iedereen die een vakantie wil laten samenstellen door een specialisten of op zoek is naar informatie over een georganiseerde reis Indonesie is er deze pagina. Hier vind je alle mogelijkheden om dit prachtige land en de mooiste eilanden te ontdekken. Wij tonen diverse prachtige rondreizen. Bekijk het aanbod en de opties maar eens. Laat je inspireren door een selectie van de mooiste rondreizen Indonesie.

Welke eilanden voor een rondreis Indonesie?
Met hun enorme verscheidenheid aan natuurlijke en culturele bezienswaardigheden zijn Java en Bali de populairste eilanden voor een rondreis. Vaak worden deze twee gezamelijk aangeboden als rondreis. Op Java mag je natuurlijk Bogor, Yogyakarta en de Borobudur niet missen. Bali biedt Hindoestaans Boedhisme, tempels, prachtige waterpaleizen een indrukwekkende natuur en heerlijke stranden.

Maar Java en Bali zijn niet de enige eilanden waar je een fantastische rondreis op kunt maken. Sumatra is uniek in zijn soort en wat dat je van Kalimantan oftewel Indonesisch Borneo? Beide eilanden hebben een indrukwekkende natuur en cultuur. Lombok, onderdeel van de Nusa Tenggara oftewel Sunda eilanden, ligt naast Bali en wordt steeds meer betrokken in een rondreis. Ieder eiland zal je inspireren en heeft iets unieks te bieden.
Naast individuele reizen door het Indonesisch eilanden archipel bieden wij ook georganiseerde reizen. Groepsreizen met gelijkgestemden en leeftijdsgenoten. Singlereizen met andere alleenstaanden en familiereizen met het hele gezin door Indonesie en dan met name Bali. Volop mogelijkheden om individueel of georganiseerd per groep te reizen door Indonesie.

Rondreis Indonesie mogelijkheden
Wat kun je allemaal verwachten van de rondreizen die op deze pagina worden aangeboden? Zowel individueel als in groepsverband, onder begeleiding van een ervaren gids, kun je wandelen door de bergen, langs dorpjes, fietsen langs sawa’s, vulkanen beklimmen, spannende jeep en snorkelen tochten maken. Indien je meerdere eilanden aandoet zul je een binnenlandse vlucht moeten maken. Uiteraard is er bij bijna alle rondreizen tijd ingeruimd om van de stranden van Indonesie te genieten.