Scherp geprijsde Jakarta vliegtickets en aanbiedingen Jakarta vind je bij De Indonesie Reizen Specialist. Wij tonen de goedkoopste vliegticket prijzen naar de hoofdstad van Indonesie. Vliegticket tarieven worden regelmatig vernieuwd zodat je altijd de meest recente ticket prijzen te zien krijgt. Nergens zijn de vliegtickets naar Jakarta goedkoper dan op deze site. Klik snel de vliegticket Jakarta prijzen door op onderstaande Jakarta vliegticket banner te klikken.

Vliegen naar Jakarta

Een vliegticket naar de hoofdstad van Indonesie: Jakarta
Jakarta heeft een aantal prachtige bezienswaardigheden. Het monument Nasional/Monas is een 137 meter hoge marmeren obelisk met op de top een sierlijke vlam. De lift naar boven toont een prachtig uitzicht over de stad. In de oude haven liggen vele oude houten zeilschepen. Deze vervoeren nogsteeds handelswaar naar en van de diverse eilanden in het archipel. Ook ligt bij de haven het Fort Culemborg uit 1645 met daar vlakbij de Hoenderpasarbrug, een Hollandse ophaalbrug over het kanaal Kali Besar. Het Nasional Museum toont diverse archeologische voorwerpen met onder meer de beroemde schedel van de Javamens. Verder heeft Jakarta tientallen bazaars waar het heerlijk shoppen is.

Vliegen naar Jakarta vanaf Amsterdam, Dusseldorf en Brussel
De meeste reizigers vliegen vanaf Amsterdam naar Jakarta. Voor Nederlanders woonachtig in in het Oosten en Zuiden van het land is vliegen vanaf Brussel of Dusseldorf naar Jakarta een interessante mogelijkheid. Goedkopere vliegticket prijzen(met name Emirates en Malaysian Airlines vanaf Dusseldorf), een kortere reistijd zorgt ervoor dat je veel geld op je ticket kunt besparen. Het zoekmenu hieronder biedt mogelijkheden vanaf Dusseldorf of Brussel, voer deze airports maar eens in en bekijk wat je kunt besparen op je vliegticket.

Binnenlandse vluchten Jakarta
Is Jakarta de start van je Indonesie vakantie en ga je eerst Java verkennen voordat je naar andere eilanden zoals Sumatra, Borneo of Bali vliegt? Reserveer dan alvast een binnenlandse vlucht zodat je zeker weet dat een vlucht niet overboekt is. Bij ons kun je vanaf Jakarta diverse vluchten naar andere eilanden boeken.
Vliegen vanaf:
(Bali) * Jakarta naar Bali
(Java) * Jakarta naar Yogyakarta
(Sumatra) * Jakarta naar Medan
(Borneo)* Jakarta naar Pontianak

  • Tik de Jakarta in en vervolgens de bestemming.

Vluchten Jakarta vanuit Azie, Australie en Nieuw Zeeland
Begint je vakantie in Thailand, Maleisie, Australie of een ander land. Wil je vanuit deze landen naar Jakarta vliegen om hier een aantal dagen te blijven, door te vliegen naar andere eilanden of om terug te vliegen naar Nederland of Belgie? Bij ons kun je online een vlucht vanuit een ander land boeken. Check het aanbod vanuit diverse landen.
Vliegen vanaf:
(Thailand) * Bangkok naar Jakarta
(Maleisie) * Kuala Lumpur naar Jakarta
(India) * Delhi naar Jakarta
(Australie)* Sydney, Melbourne en overige naar Jakarta

  • Tik de plaatsnaam in en vervolgens Jakarta.
    Datum invoer voorbeeld: 23/11/2010

Vliegtickets Jakarta – scherpe vlieg tarieven en diverse vertrek mogelijkheden
Door onze samenwerking met één van de grootste vliegticket aanbieders kunnen wij scherpe ticketprijzen Jakarta aanbieden. Naast vertrek vanuit Amsterdam, Dusseldorf en Brussel kun je iedere willekeurige luchthaven van vertrek invoeren in het zoekscherm hierboven. Ideaal als je naar Jakarta afreist wanneer je al in het buitenland bent of als je in een later stadium vanuit een ander land naar Jakarta wilt vliegen en alvast de zekerheid wilt dat de vluchten niet zijn volgeboekt. Zo voorkom je dat je de hoofdprijs moet betalen voor een vliegticket Jakarta.