Zelf je Bali reis samenstellen? Dat kan! Met bouwstenen kun je je eigen Bali reis samenstellen. De stenen die hier worden aangeboden bieden variatie en tonen de mooiste plekjes op Bali. Je kunt ze combineren en zo zelf bepalen hoe lang je op Bali verblijft. Ook als je maar één bouwsteen wilt en je bijvoorbeeld je vliegticket Bali en accommodatie zelf wilt boeken zijn er mooie mogelijkheden. Zo kun je 3 dagen met privéchauffeur het eiland verkennen of een stukje strandvakantie combineren. Ideaal voor als je niet alles zelf wilt regelen en toch het optimale uit je Bali vakantie wilt halen.

RiksjaTravel Bouwstenen

Het voordeel van een individuele rondreis is dat je zelfstandig met alleen bekenden een rondreis kan ondernemen. Of dit nu je partner is, je gezin of vrienden. De rondreis laat je samenstellen door specialisten. Zo hoef je zelf geen vliegtickets, hotels en lokaal vervoer te regelen en weet men alles over de lokale bezienswaardigheden.

Yourway2Go

Je bent alleenstaand, single maar je wilt niet in je eentje een ver land bezoeken. Kies dan voor een singlereis met gelijkgestemden. Zo heb je de mogelijkheid om een rondreis te kunnen maken, want er zijn geen individuele reizen voor alleenstaanden. Het voordeel is dat je elkaar steunt tijdens de reis en nieuwe vrienden maakt.

Van Verre Bali bouwstenen

Voor liefhebbers van zelfstandig reizen is het zelf bouwen van een rondreis het mooiste. Echter ontbreekt de kennis vaak waar je de goedkoopste tickets, accommodatie kunt regelen. Echter wil je wel zelf bepalen wat je wilt zien en ondernemen. Je maakt zelf een selectie wat je wilt zien en doen tijdens je reis. Handig toch?