Een startpakket Bali biedt de perfecte basis voor een individuele reis. Een startpakket staat voor een ticket inclusief één of meer overnachtingen. Je kunt desgewenst een aantal dagen verlengen. Een startpakket Bali is vaak net zo voordelig als een los ticket, en je hebt direct bij aankomst een plek om te overnachten!

Startpakket Bali aanbieders
Een aantal Bali vakantie aanbieders hebben regelmatig interessante startpakketten in hun aanbod. Met name naar Bali zijn er regelmatig scherpe hotel (enkele dagen) en vliegticket ineen aanbiedingen.
Check het aanbod maar eens hieronder.

333Travel starterspakket Bali
333Travel is de Azie Specialist bij uitstek. Ze bieden in de meeste Aziatische landen en Nieuw Zeeland een aantal scherp geprijsde startpakketen aan. Landen met startpakket mogelijkheden zijn o.a. Cambodja, China, India, Nepal, Indonesie, Laos, Maleisie, Sri Lanka, Thailand, Vietnam en Nieuw Zeeland. Zo kun je een perfecte start maken van je backpack vakantie of zelf samen te stellen individuele rondreis. Ideaal voor reizigers die op eigen houtje een land willen verkennen en van te voren zeker willen zijn dat een vliegticket + hotel perfect geregeld zijn!

ANWB startpakket Bali
Fox biedt onder de naam Couples & Friends diverse aantrekkelijk geprijsde startpakketen betreffende Bali. Fox richt zich op mensen die liever met zijn tweeën op backpack vakantie of individueel op rondreis gaan. Naast Bali bieden ze startpakket opties in Thailand, Vietnam, Maleisie, Indonesie, Australie, Nieuw Zeeland. Uitgangspunt van de Fox startpakketten is vooral samen een prachtige reisbestemming te ontdekken met als basis een zorgeloze start van de backpack vakantie of individuele rondreis Bali. Bekijk snel de mogelijkheden via onderstaande link.

Startpakket Bali en zelf Samenstellen
Stel zelf je ideale vakantie samen door middel van het ‘zelf samenstellen’ reisaanbod van NRV. Je kunt je vakantie geheel naar eigen wens inrichten door verschillende vluchten en hotels en eventuele excursies en vervoersopties samen te stellen. Vervolgens zie je in één oogopslag wat de kosten zijn van je samengestelde pakket! Geen stress met het lokaal regelen van hotels, vervoer etc…maar met een gerust gevoel op vakantie door de zekerheid vooraf.