Bali heeft ongelofelijk veel te bieden. Een rondreis over dit prachtige eiland ondernemen is een prima optie om kennis te maken met de cultuur en de natuur van het godeneiland zoals Bali ook wel genoemd wordt. Dit in combinatie met een paar daagjes strand zorgt voor de ultieme ervaring. De natuur is ongekend. Stranden, watervallen, groene rijstvelden, vulkanen, bergmeren, jungles, grotten en schitterende landschappen zijn het toonbeeld van het eiland. Niet gek dat velen een rondreis Bali ondernemen. Eventueel in combinatie met een rondreis over Java. Of je dit nu zelfstandig regelt of uitbesteed aan een specialist die tickets, accommodatie, vervoer en de hoogtepunten voor je selecteert. Bali is meer dan Kuta of Sanur alleen.

ANWB Rondreizen Bali

Bali is méér dan strand alleen. Tijdens de rondreizen Bali van FOX maak je kennis met eeuwenoude tradities, een schitterende natuur en glooiende rijstterrassen. Bij Ubud kun je bij een aantal rondreizen per fiets tochten maken door de smaragdgroene rijstterrassen en pp zoek gaan naar de dolfijnen voor de kust van Lovina. Bij de rondreizen van Fox krijg je waar voor je geld. Een aantal rondreizen zijn in combinatie van Bali en Java.

TUI Rondreizen Bali

Geniet tijdens een rondreis Bali eventueel met een ander eiland van de gastvrije cultuur, de schitterende stranden, glooiende rijstterrassen, actieve vulkanen, traditionele dans en het heerlijke eten. Bij NRV geniet je optimaal omdat je overal goed de tijd krijgt om alles tot je te nemen. Alle rondreizen hebben een paar dagen strand als afsluiter.

SNP Rondreizen Bali

Wordt één met de natuur tijdens de rondreizen Bali van SNP. Ontdek het tropisch regenwoud, de oeroude vulkanen, prachtige sawah’s, parelwitte stranden en rijke cultuur. Bali is er om ontdekt te worden. Combineer een rondreis met een strandvakantie en eventueel andere eilanden zoals Java en Lombok. Laat je verrassen met een SNP rondreis.

De mensen zijn uniek. Vriendelijk, kleurrijk, traditioneel, ontspannen en nieuwsgierig. Met name in de dorpen. Deze kenmerken zijn in een notendop Bali. Een rondreis, individueel of een groepsreis met gelijkgestemden zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Iedere rondreis die aangeboden wordt via De Indonesie Reizen Bali rondreizen is geselecteerd op de meest prachtige hoogtepunten en bezienswaardigheden. De specialisten waarmee wij samenwerken zorgen dan ook dat je niks tekort komt tijdens je verblijf op Bali. Zo verblijf je in prima accommodaties en bezoek je de belangrijkste tempels op Bali de Besakih, Tanah Lot (een tempel op een rots in de zee) en de Ugung. Ook ga je de zee op om dolfijnen te spotten, ontdek je het vruchtbare landschap bij de vulkanen en ontdek je de omgeving van het kunstenaarsdorp Ubud. Uiteraard worden ook een aantal stranddagen aangeboden. De ideale combinatie om Bali te ontdekken. Wil je alleen een all inclusive zonvakantie? Klik dan op zonvakanties Bali.